Kundtjänst   kundservice@kreditidag.se   Öppet mån-fre 9-16

Om ossKreditIdag är verksamt på den svenska marknaden och erbjuder konsumentkrediter - så kallade mikrolån via internet. Vår affärsidé är att erbjuda säkra och billiga lån till privatpersoner.
Målet är att hjälpa Dig som kund att fylla små och temporära pengahål eller möjligheten att göra en bra affär i Din vardag genom att erbjuda en enkel och säker tjänst. Våra kunder använder vår tjänst exempelvis för att hantera mindre oförutsedda utgifter.
Våra lån ansöks snabbt och enkelt via internet, dygnet runt. Våra lån är så kallade blancolån, därför ställs inte några krav om säkerhet eller borgen. Det görs en kreditprövning på låntagaren för att kontrollera att denne har förmåga att betala tillbaka. Läs mer under ”lånevillkor”.
KreditIdag erbjuder flexibla lån mellan 500 -10 000 kr med en återbetalningstid på 15 upp till 90 dagar. Varje ansökning behandlas konfidentiellt och skickas krypterat för högsta säkerhet

Detta gör att man kan låna det man behöver, den tid man behöver det - säkert, enkelt och billigt !

Ansvarsfull verksamhet
Ansvarsfull utlåning handlar mycket om att se till att kunderna klarar av att betala sina skulder. Våra kreditbeslut baseras därför alltid på kundens individuella situation och återbetalningsförmåga.
Vi arbetar med kreditupplysningsföretag för att skapa en så bra bild som möjligt av kundens ekonomiska ställning, innan vi fattar beslut.

KreditIdag följer svensk lagstiftning samt riktlinjer för god kreditgivning.
Eftersom KreditIdag erbjuder finansiella tjänster är vi självklart även registrerade hos Finansinspektionen (FI) .
KreditIdag är ett privatägt företag med säte i Göteborg.

Kontakta oss:
Lilla Kungsgatan 2
Box 1570
411 41 Göteborg
kundservice@kreditidag.se

Alla typer av försök till bedrägerier polisanmäls.
Vi är måna om säkerheten för våra kunder !

KreditIdag